Nieuws:

Alle reliƫfkleurplaten weer leverbaar (07-05-2014) -

40% van de Blids kleurplaten weer leverbaar via de webshop (29-04-2014) -

Webshop op de schop (22-04-2014)


Doelen

View Free zet zich in voor het toegankelijk en bereikbaar maken van reliëfafbeeldingen voor mensen met een visuele beperking. Centraal daarin staat het empowerment van de visueel gehandicapte ‘lezer‘. Deze moet alle kansen krijgen om tastvaardigheden te ontwikkelen voor het begrijpen van reliëfafbeeldingen, -plattegronden, -grafieken...

View Free onderzoekt en ontwikkelt diverse trainingsmogelijkheden om mensen met een visuele beperking vaardigheden aan te leren om tastend met afbeeldingen om te gaan. View Free maakt zich hard voor het beschikbaar maken van trainingsmogelijkheden voor jong en oud met een (visuele) beperking.