Nieuws:

Alle reliëfkleurplaten weer leverbaar (07-05-2014) -

40% van de Blids kleurplaten weer leverbaar via de webshop (29-04-2014) -

Webshop op de schop (22-04-2014)


Webshop

W E L K O M

Via onze webshop bestelt u de unieke Blids kleurplaten en diverse puzzels. Selecteer in de categorieënlijst aan de linkerzijde in het menu uw categorie, maak uw keuze en bestel simpel en snel

Blids kleurplaten - van diverse moeilijkheidsniveau's - zijn gemaakt met dikke zwarte reliëflijnen. Deze bijzondere kleurplaten prikkelen zicht, tast, gehoor en fantasie. De dikke zwarte lijnen zijn goed zichtbaar, het reliëf voelbaar. Het reliëfwerk geeft een grappig geluid en vibratie in vetkrijt, potlood of stift tijdens het kleuren.

Onze webshop biedt een uitgebreide collectie kleurplaten voor kinderen vanaf 2 jaar. De kinderkleurplaten zijn van een niveau-indicatie voorzien: hoe hoger het niveau, hoe moeilijker de kleurplaat. Gun het kind succes en begin niet te moeilijk!

Volwassenen bieden wij diverse puzzels en Blids Mandala kleurplaten

De Blids kleurplaten zijn een ontdekking waard voor ieder kind en in het bijzonder geschikt voor

  • Een (school)project over zintuigen;
  • Kinderen met een rijke fantasie: zij worden extra gestimuleerd;
  • Peuters en kleuters die het lastig vinden binnen de lijntjes te kleuren: het reliëfwerk ondersteunt hen;
  • Kinderen die blind of slechtziend zijn: voor het eerst echt bruikbare kleurplaten voor wie plaatjes al niet zo vaak kan bekijken, eindelijk een beeld krijgen van dingen die niet zo makkelijk af te tasten zijn en lekker meedoen met leeftijdgenoten;
  • Kinderen met een lichte achterstand in de (fijnere) motoriek: het reliëfwerk ondersteunt hen en de stimulans van diverse zintuigen geeft een grotere succesbelevnig voor hen.

 

Alle kleurplaten en puzzels worden losbladig geleverd. Desgewenst kunnen wij uw bestelling voor u inbinden en van een mooie kaft voorzien. Na bestelling ontvangt u een orderbevestiging en zenden wij u een factuur toe. Na betaling van de factuur wordt uw bestelling binnen 7 werkdagen verzonden.

 

  • Nb.: Bij bestelling van minder dan 10 kleurplaten en/of puzzels wordt een handlings fee van € 2,50 in rekening gebracht.
  • NB.: Inbinden kost u per boek € 3,50 extra. Voor inbinden met een persoonlijke tekst op de kaft betaalt u € 7,50 extra.